electro point instalatii electrice

Garantie

Societatea SC CONTROL POINT SRL acorda garantie de 25 de ani pentru orice tip de instalatie electrica executata in cladiri noi, 15 ani pentru reinnoirea totala a instalatiei vechi si 3 ani garantie pentru instalatii electrice cu caracter provizoriu sau suplinitor.

Societatea SC CONTROL POINT SRL ofera garantie de 5 ani pentru echipamentele electrice de tablou. (sigurante automate, echipamente automatizari, alte tipuri de aparataje) si maximum 25 de ani pentru conductoarele (firele,cablurile) electrice, in functie de tipul lucrarii si destinatia instalatiei. Echipamentele electrice terminale precum intrerupatoare (de lumina) si prize nu fac obiectul garantiei.

Alegerea materialelor electrice folosite ramane la latitudinea prestatorului de servicii. In cazul in care clientul doreste folosirea de echipamente si material electrice achizitionate din alte surse, NU SE OFERA NICIUN FEL DE GARANTIE.

Pe tot timpul perioadei de garantie beneficiarul lucrarilor are dreptul, in mod gratuit la repararea daunelor cauzate, si inlocuirea elementelor defecte sau necorespunzatoare din vina prestatorului de servicii de instalatii. Societatea SC CONTROL POINT SRL se obliga sa se prezinte cu scopul remedierii defectelor survenite, in perioada de garantie, intr-un termen de 3 zile lucratoare din momentul solicitarii.

Pentru a beneficia de garantie pentru materialele folosite si manopera lucrarii clientul este obligat sa respecte urmatoarele criterii:

  • sa respecte conditiile de utilizare si sa foloseasca instalatia conform instructiunilor de utilizare
  • sa pastreze lucrarea efectuata in conditii bune
  • la aparitia problemelor sau urgentelor pe instalatie sa instiinteze reprezentantul firmei imediat pentru o remediere rapida, totodata este interzisa interventia persoanelor neautorizate asupra instalatiei, sau a partilor acesteia, altfel pierzandu-se dreptul de garantie.
  • sa pastreze cu grija certificatul de garantie al produsului sau al serviciilor efectuate de personalul SC CONTROL POINT SRL

Nerespectarea oricarei clauze mai sus mentionate duce la pierderea automata a garantiei.

De la garantie sunt excluse:

  • materialele achizitionate ce nu au fost recomandate de personalul firmei SC CONTROL POINT SRL
  • defectele cauzate din neglijenta clientului sau din conectarea gresita a instalatie, produsului prevazut in contract.
  • folosirea instalatiei in alte scopuri decat cele prevazute in manualul de instructiuni de folosire.
  • defectiunile aparute in urma unor calamitati naturale
  • defectiunile aparute din cauza retelei de alimentare
Date identificare firma
Firma
Nr.R.C.
C.I.F.
Sediu
Loc. / Tara
Telefon

E-mail
SC Control Point SRL
J8/1230/2009
RO17987306
Str. Alba, Nr. 2, Cod Postal 500188
Brasov, Romania
0368-456-579
0751-247-247   
contact@electro-point.ro
Certificari

Mobile Version  
Logouri obligatorii