electro point instalatii electrice

PROIECTARE

Proiectarea unei instalatii electrice este primul, si cel mai important pas in realizarea unei instalatii sigure si durabile. Proiectarea trebuie facuta de ingineri cu experienta care in timpul muncii au avut de-a face cu diverse situatii si probleme ce au ingreunat munca. Aceasta a constituit o neplacere atat din partea firmei cat si a clientului. Experienta face ca aceste situatii sa nu aiba loc, proiectarea fiind facuta intelligent si respectand standardele I7 in vigoare.

Pentru o cladire noua, este important sa apelati la o firma de proiectare specializata pentru a obtine rezultate optime. Acesta ajuta la implementarea unei instalatii electrice eficiente atat din punct de vedere al functionalitatii si durabilitatii, cat si a costurilor de implementare si mentenanta fiind luate in considerare creterii precum:

 • scopul caldirii/incaperilor;
 • conditiile de utilizare;
 • functionare a instalatei;
 • trasee optime;
 • tipurile de material folosite etc.;

Proiectam instalatii electrice pentru domeniul civil (apartamente, case, cladiri de birouri) oferind suport pentru toate tipurile de circuite necesare precum:

 • circuite curenti tari : prize, alimentare
 • circuite curenti slabi: telefonie, internet
 • circuit de iluminat (cu calcul pentru luminozitate optima avand in cosiderare scopul incaperii, surse de iluminat natural, reflexia peretilorsi a podelei, etc)

EXECUTIE

Instalatiile electrice sunt sisteme vitale pentru viata de zi cu zi, sisteme complexe si chiar periculoase. De aceea nu trebuiesc manipulate decat de specialisti cu experienta in domeniu care stiu cum sa previna problemele de orice natura ce pot aparea in instalatiile electrice.

Electro Point ofera serviciul de executie instalatii electrice care se face dupa planurile proiectantului, ceea ce asigura ca s-au luat in considerare urmatoarele criterii pentru a oferii clientului cea mai eficienta solutie:

 1. conditiile de utilizare si functionare a instalatiei electrice
 2. scopul cladirii/incaperii
 3. corectutudinea circuitelor din toate punctele de vedere
 • conformitatea cu reglementarile I7
 • legaturile la tabloul principal
 • traseul optim al instalatiei
 • materiale folosite in functie de solicitarii (consumatori)
 • cantitatea de materiale

INTERVENTII

Avariile la instalatiile electrice sunt evenimente serioase ce trebuiesc tratate numai de electricieni cu experienta care stiu cum sa inlature si sa previna orice pericol ce poate surveni din pricina instalatiei.

Electro Point pune la dispozitie serviciul de interventii electrice NON STOP.

Electricienii Electro Point vor interveni rapid in maxim 0 ora cu toate echipamentele necesare pentru :

 • inlaturarea oricarui pericol datorat defectiunii instalatiei
 • diagnosticarea starii instalatiei si gasirea problemei
 • remedierea problemei cu eficienta
 • achizitionarea de material necesare reparatiei (la nevoie)

Dupa gasirea problemei, veti fi informat de costul si durata reparatiei

Tariful pentru serviciul de interventii electrice este de 40 lei

MENTENANTA

Mentenanta preventiva reprezinta mentenanta efectuata la intervale de timp predeterminate, in scopul reducerii probabilitatii de defectare sau degradare a performantelor unui dispozitiv, instalatii, sistem, etc.

Verificarea periodica a instalatiei electrice reprezinta cea mai buna metoda de prevenire a defectiunilor ce pot aparea in timpul functionarii. O defectiune a instalatiei electrice implica urmatoarele neplaceri:

 • pierderi de tip financiar – este mai economic serviciul de mentenanta in urma caruia se pot schimba elemente ale instalatiei ce prezinta risc de defect decat reparatia defectiunii aparute care poate afecta toate dispozitivele alimentate de la instalatia electrica.
 • pierderi de tip financiar – oprirea productiei intr-o locatie destinata acestui scop implica intotdeauna pierderi de capital
 • disconfortul creat – in cazul in care un imobil este dotat cu central termica, odata cu pierderea alimentarii cu curent electric din cauza unei defectiuni, se pierde si accesul la apa calda sau caldura, aspect intotdeauna neplacut

Puteti beneficia de serviciul de mentenata a instalatiilor electrice pentru urmatoarele tipuri de cladiri:

 • Sedii firme
 • Cladiri de birouri
 • Spatii comerciale
 • Scoli si gradinite
 • Zone rezidentiale
 • Asociatii de proprietari
 • Case, apartamente si garsoniere

Electro Point pune la dispozitie servicii de mentenanta electrica, ce se vor efectua cu atentie si responsabilitate folosind toate echipamentele necesare verificarii instalatiei electrice.

REABILITARE

Reabilitarea unei instalatii electrice se refera la schimbarea anumitor elemente din instalatie care sunt uzate (atat fizic cat si moral) cu scopul eficientizarii anumitor aspect precum: consumul de energie, fiabilitatea instalatiei, siguranta elementelor asupra carora se intra in contact (prize, intrerupatoare, etc), facilizarea lucrarilor de mentenanta, etc.

Lucrarile de reabilitare se recomanda instalatiilor electrice vechi concepute cu tehnologii depasite precum: conductor de aluminiu, tablou cu sigurante fuzibile, contor cu afisaj mecanic, etc. deoarece:

 • riscul de defectiune este mai ridicat (iar in cazul unei defectiuni costurile reparatiei pot depasii de multe ori costul reabilitarii);
 • lucrul si utilizarea dispozitivelor fabricate cu tehnologii vechi este mult mai greoi si nesigur.

Electro Point ofera serviciul de reabilitare pentru instalatii electrice.

TABLOURI ELECTRICE

In orice instalatie electrica avem nevoie de un tablou sau dulap electric , fiind un element indispensabil al acesteia.

Indiferent ca este vorba de o garsoniera, apartament , casa, magazine , hala, centru comercial sau de un proces industrial , tabloul/dulapul electric trebuie sa asigure in deplina siguranta pentru persoanele din jur, instalatiile electrice si utilajele din incinta, o buna alimentare cu energie electrica si functionarea tuturor consumatorilor in parametrii normali, specifici fiecarei aplicatii in parte.

Tabloul electric inglobeaza o serie de echipamente electrice specifice pentru asigurarea protectiei : sigurante automate , intrerupatoare, protectie diferentiala , sigurate fuzibile etc. Toate aceste echipamente asigura intreruperea alimentarii cu energie electrica in momentul aparitiei unui scurtcircuit sau suprasarcina.

Solutiile pentru tablouri se bazeaza pe sisteme conforme cu standardul EN 60439-1 (SR EN 60439-1), garantand astfel siguranta in exploatare si fiabilitate pentru aplicatiile dumneavoastra.

Toti membrii echipei noastre sunt autorizati ANRE si au aptitudinile necesare pentru schimbarea sau montarea de tablouri/dulapuri electrice. De asemenea dispunem de echipamentele si toate cunostiintele necesare pentru o buna proiectate si dimensionare a tablouri electrice conform cerintelor tale.

Serviciile oferite de noi in materie de tablouri si dulapuri electrice:

 • montarea si asamblarea de tablouri electrice din policarbonat;
 • montarea si asamblarea de tablouri/dulapuri electrice metalice pentru o gama larga de dimensiuni;
 • dimensionare si asamblare pentru echipamente electrice necesare;
 • reparatii de tablouri/dulapuri electrice defecte;
 • modificarea si redimensionarea tablourilor/dulapurilor electrice existente.

CIRCUITE SUPLIMENTARE

Mereu avem planuri noi pentru imbunatatirea caminului sau afacerii noastre , dar uneori acestea nu au fost anticipate. Nevoia unui circuit electric suplimentare poate aparea in cazul instalarii unor consumatori mari.

Noi venim in intampinarea dorintelor tale . Fie ca vrei sa iti montezi o noua plita electrica, vrei sa schimbi calitatea luminii in caminul tau, ti-ai extins locuita sau vrei sa luminezi gradina, noi iti oferim solutii de redimensionare a unei instalatii electrice deja existente astfel tu sa fi in siguranta si toate echipamentele tale sa functioneze asa cum trebuie.

De asemenea oferim solutii si pentru afacerea ta, daca vrei sa te extinzi sau sa adaugi noi utilaje, corpuri de iluminat , noi iti oferim suportul si solutiile necesare pentru a avea parte de siguranta personalului, echipamentelor si de toata puterea necesara pentru o buna functionare a acestora.

 

INSTALATII DE PROTECTIE

Cand vine vorba de instalatii electrice, siguranta este unul din criteriile prioritare ce trebuiesc luate in considerare.

O instalatie electrica buna, pe langa alimentarea in conditii stabile a tuturor consumatorilor trebuie sa asigure protectie atat pentru toate aparatele electrice cat si pentru utilizator. Aici intervin instalatiile si aparatele de protectie precum:

 •  instalatie de impamantare
 •  instalatie de paratrasnet
 •  protectii la scurtcircuit
 •  protectii la suprasarcina
 •  protectii diferentiale

Electro Point va ofera solutii pentru toate instalatiile si protectiile enumerate anterior, fie din partea de proiectare in cazul unui imobil nou, fie pentru adaugire in cazul unei instalatii deja implementate.

CONSULTANTA SI ANALIZA

Doriti extinderea instalatiei electrice sau implementarea unor instalatii de protectie? Doriti implementarea unei instalatii intr-un imobil nou dar nu sunt stiti ce aspect implica? Doriti sa imbunatatiti conditiile de iluminat? Doriti sa va reduceti factura pentru energie electrica?

Electro Point va sta la dispozitie cu servicii de consultanta referitoare la problemele mentionate anterior si nu numai. Va putem oferii analiza electrica a instalatiei si a consumatorilor in urma carora sa aflati cum sa va reduceti consumul de energie electrica.

MASURATORI SI VERIFICARI ELECTRICE PRAM

Masuratori si verificari PRAM – au ca obiectiv principal asigurarea sigurantei aparatelor electrice si a echipemantelor de protectie.

Serviciile oferite se impart in 3 categorii:

 • Rezistenta la izolatie – face referire la rezistenta de izolatie a conductoarelor electrice, care este unul dintre cele mai importante teste impuse in normativul I7, fiind si obligatorie indeplinirea conditiilor inainte de punerea in functiune a unei instalatii electrice. Citeste mai mult…
 • Prize de pamant – legarea la pamant a instalatiei electrice este un mijloc de combatere a accidentelor ce au survenit in urma atingerilor indirecte. Citeste mai mult…
 • Testarea aparaturii – un aparat electric care nu a fost intretinut corespunzator si nu a fost testat la perioade regulate de timp, poate constituii pentru cel ce il foloseste un real pericol. Citeste mai mult…

Electro Point va pune la dispozitie serviciile enumerate anterior pentru asigurarea sigurantei in lucrul cu instalatiile sau aparatele electrice.

BRANSAMENTE

Bransamentul electric reprezintă instalatia care realizeaza legatura intre reteaua de distributie de joasa tensiune a furnizorului si cea a consumatorului.

Realizarea unui bransament electric intr-un imobil nou, sau rebransarea unei cladiri implica pe langa lucrarea propriu zisa, o multitudine de cereri, avize si aprobari.

Electro Point vine in intampinarea clientilor oferind atat servicul de bransare efectuat de electricieni cu experienta si autorizati ANRE, cat si suport privind obtinerea tuturor actelor necesare intr-un timp cat mai scurt.

Date identificare firma
Firma
Nr.R.C.
C.I.F.
Sediu
Loc. / Tara
Telefon

E-mail
SC Control Point SRL
J8/1230/2009
RO17987306
Str. Alba, Nr. 2, Cod Postal 500188
Brasov, Romania
0368-456-579
0751-247-247   
contact@electro-point.ro
Certificari

Mobile Version  
Logouri obligatorii