Noutati

Finalizare CATTIA Brașov

Braşovul a investit 64,5 mil. lei într-un centru de afaceri, transfer tehnologic şi incubator de afaceri

Primăria municipiului Braşov a finalizat o investiţie de aproximativ 64,5 mil. lei (13,6 mil. euro) pentru realizarea unui centrul de afaceri, transfer tehnologic şi incubator de afaceri, situat în cartierul Bartolomeu Nord, lângă Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universităţii Transilvania şi în vecinătatea amplasamentului viitorului Spitalul Regional. Din valoarea totală a proiectului, aproximativ 8,5 mil. lei provin din fonduri nerambursabile, restul fiind de la bugetul local.

Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri (CATTIA) a fost construit pe un teren de 181.500 mp, având o suprafaţă desfăşurată de 18.242 mp, pe trei niveluri. Pe lângă spaţiile pentru birouri, acest centru asigură şi posibilitatea organizării de conferinţe, evenimente, întâlniri, cursuri, dar şi expoziţii. Companiile care îşi vor desfăşura activitatea aici au spaţii de relaxare, un parc şi un restaurant pentru a putea lua masa.

Lucrările au fost finalizate de Aeon Building din Braşov, costul lucrărilor executate fiind de 44,5 mil. lei. Control Point a fost subcontractorul general al instalațiilor electrice și automatizării BMS.ENERGIE la maxim!

Contactează-ne: 0751 247 247

Control Point Brasov ofera servicii de automatizari, national si international. Parteneri VALMET. Proiectare instalatii de automatizare si instalatii electrice.
Electro Point ofera solutii complete pentru implementarea proiectelor de instalatie electrica intr 0-1 KV pe baza autorizatiilor proprii si 1KV – 20 KV pe baza autorizatiilor partenerilor nostri.
Solar Point oferă soluții complete (la cheie) pentru sisteme fotovoltaice gospodării, retail și industrial. Participăm la programul finanțat de AFM pentru sisteme fotovoltaice.
OPEN